Omgeving


Blankenberge is een charmante badplaats aan de Belgische kust. De Pier, die in 2003 na een grondige renovatie opnieuw opende, is een natuurlijke blikvanger. Er zijn vanzelfsprekend nog meer bezienswaardigheden… Denk bijvoorbeeld aan het casino, het beroemde National Sea Life Marine Park en tal van historische gebouwen die een bezoek waard zijn.

Op 15 minuten rijden van het hotel vindt u het beroemde, historische en monumentale Brugge met zijn vele pittoreske straatjes, bruggetjes en waters. U kunt hier een hele dag doorbrengen met rondvaarten, koetsjes en bezichtigingen. Het historisch centrum is als middeleeuwse stad opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Op 30 minuten rijden vindt u het bruisende Oostende waar u vele winkeltjes vindt, kunt flaneren langs de zee en het strand met zijn vele restaurantjes en terrasjes.

U kunt ook per fiets de polder intrekken over de vele kleine weggetjes.

Bezoek zeker en vast het Zwin: de ideale uitstap. Het is het groene hart van de Belgische kust. Historisch en tegelijk opvallend hedendaags: de immens grote zandvlakte die zich elke dag laat overspoelen door het zeewater is tijdloos indrukwekkend. U ontdekt er heel ontspannen een unieke natuur, op eigen houtje of onder de vleugels van een ervaren gids. ’s Zomers kleurt het zwinneblommetje het hele reservaat betoverend paars. Tijdens de winter kunt u met stevige laarzen en gezwinde tred in de woeste vlakte gaat uitwaaien.