WP Hotels

Gaat u voorkeur eerder uit naar een Hotel met een andere ligging of verkiest u een hotel met zwembad, kijk dan zeker eens naar onze andere hotels:

Hotel Aazaert****

Een 4 sterrenhotel gelegen in het stadscentrum op wandelafstand van het strand waarbij u kunt ontspannen in de wellness en het zwembad.

Hotel Saint Sauveur****

Een 4 sterrenhotel met een moderne stijl, gelegen aan de winkelstraat op wandelafstand van het strand. Na een mooie wandeling kunt u ontspannen in de wellness en het zwembad.

Hotel Pantheon Palace****

Een 4 sterrenhotel in een warm kader, gelegen in het stadscentrum van Blankenberge op wandelafstand van het strand.  Na een drukke dag kunt u ontspannen in de wellness en het zwembad van Hotel Aazaert.

Hotel Riant Séjour***

Een luxueus 4 sterrenhotel gelegen op de zeedijk waarbij elke kamer zicht op zee heeft.

Hotel Paradisio***

Een 3 sterren familiehotel op wandelafstand van het strand dat alle comfort biedt die u nodig heeft aan een betaalbare prijs.

Hotel Cavalli***

Een pas gerenoveerd 3 sterrenhotel gelegen aan de grote markt van Blankenberge op wandelafstand van het strand met alle comfort die u nodig heeft.

Hotel Moby Dick***

Een 3 sterrenhotel waarbij gezelligheid en sfeer centraal staat. Het hotel is gelegen op enkele minuten wandelen van het strand. In de avond kunt u dineren in ons partnerrestaurant.

Voor meer informatie: www.wphotelsevents.be